Alv Logo

Sikkerhetsarkitektur.

Vi har kompetanse innen sikkerhetstesting, etablering av ulike sikkerhetsløsninger og -produkter, vurdering av skyløsninger og design og etablering av tekniske sikkerhetstiltak og phishing, for å nevne noe. Våre sikkerhetsarkitekter har erfaring fra både offentlig og privat sektor.

  Sikre ditt digitale fotavtrykk

  I en tid med økende digitale trusler, sikrer Alv at bedrifter har ro i sinnet gjennom å levere teknisk sikkerhetsarkitektur. Våre erfarne sikkerhetsarkitekter beskytter, tester og optimaliserer digitale systemer, og sikrer at din virksomhet er klar til å møte morgendagens utfordringer.

  Beskyttelse i skyen og utover

  • Dybdegående kompetanse: Fra sikkerhetstesting og etablering av spesifikke sikkerhetsprodukter, til utforming og implementering av tekniske sikkerhetstiltak - våre eksperter bringer en skattekiste av erfaring, tilegnet både fra offentlig og privat sektor.
  • Skyens sikkerhetsutfordringer: Med den økende overgangen til skytjenester som Microsoft Office 365 og Azure AD, anerkjenner Alv at truslene er mer sofistikerte enn noen gang. Vi beskytter organisasjoner ved å utnytte det siste innen informasjonssikkerhet og gir deg et klarere innsyn i truslene som står for døren.

  Spesialisert i Microsoft Azure sikkerhet

  • Helhetlig beskyttelse: Alv spesialiserer seg på Microsoft Azure sikkerhet, og gir deg alt fra sikring av brukerkontoer via identity protection, til avanserte tjenester som Azure Sentinel og Microsoft Defender for Endpoints.
  • Tilgangsstyring: Vi tilbyr dyptgående analyse av ditt Azure AD for å identifisere potensielle kontoer med unødvendige rettigheter, og vurderer risikoen for angrep - særlig hvis du har synkronisert med et internt AD-system.

  Balansert sikkerhet for bedre brukeropplevelse

  • Tilpasset sikkerhet: Hver organisasjon er unik, og Alv fokuserer på å levere skreddersydde løsninger som balanserer sikkerhet med brukervennlighet, tilpasset dine unike behov og risikonivå.
  • Risikobevissthet: Vi engasjerer oss for at kundene våre skal ha et informert forhold til sitt risikonivå, slik at de kan ta avgjørelser med klarhet og trygghet.

  Hvordan kan vi bistå deg?

  Send oss en uforpliktende forespørsel

  innleie av enkeltkonsulenter-tjenester

  Tenker du på å kjøre i gang med et prosjekt?

  Ta kontakt med oss for å se om vi har passende konsulenter tilgjengelig.

  Blogg.

  Tilbake
  Neste