Alv Logo

Personvernerklæring.

Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

  Personvernerklæring for Alv AS

  Vår adresse er: Pløens gate 7, 0181 Oslo

  Erklæringen gjelder for følgende: www.alv.no

  Alv AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.

  Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

  Vår databehandler på dette nettstedet er
  Alv AS, Oslo, org.nr.: 822 704 042.

  Hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvorfor vi gjør det

  Informasjonskapsler

  Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside.

  Formålet er både å gjøre brukeropplevelsen bedre for deg ved at nettstedet husker innstillingene dine, hvilke sider du har besøkt, innlogging og eventuelle brukernavn og andre opplysninger som du har lagt inn og vil at nettsiden skal huske slik at du slipper å skrive dette inn for hver gang.

  Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person.

  Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelsen med tjenester, for eksempel å fylle ut og sende inn skjema eller melde deg på et event hos oss.

  Hvis du besøker dette nettstedet så samler vi likevel inn avidentifiserte opplysninger om besøket gjennom verktøyet Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedene. Eksempel på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider på nettstedet, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som blir brukt. Opplysningene blir behandlet i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert mener vi at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen blir avidentifisert slik at bare de tre første gruppene i adressen blir bruk til å generere statistikk. Det vil si at hvis IP-adressen består av nummerne 195.159.103.82, blir bare 195.159.103.xx brukt. I tillegg blir IP-adressene behandlet på aggregert nivå, det vil si at all data blir slått sammen til èn gruppe og ikke behandle individuelt.

  Eksempel på informasjonskapsler som blir brukt for Google Analytics er:_ga: Blir slettet automatisk etter 2 år. Blir brukt for å skille brukere fra hverandre._gid: Blir slettet automatisk etter 24 timar. Blir brukt for å skille brukere fra hverandre._gat: Blir slettet automatisk etter 1 minutt. Blir brukt for å fordele trafikk/spørringer. Når Google Analytics blir distribuert via Google Tag Manager, blir denne informasjonen kalt dc_gtm <egenskaps-id>.

  Veiledninger:

  Skjema

  Når du kontakter oss via skjema på nettstedet, så blir de opplysningene du legger inn sendt til oss på e-post. Sensitiv informasjon skal ikke sendes via skjema siden eposten med dataene blir sendt ukryptert. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om.

  Innebygd innhold fra andre nettsteder

  Sider og artikler på dette nettstedet kan ha innhold (f.eks. videoer, bilde, artikler, deling i sosiale medier osv.) fra andre nettsteder. Slikt innebygd innhold fra andre nettsteder fungerer akkurat som om du hadde vært på de andre nettstedene.

  Disse nettstedene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, inneholde tredjepartssporing, og overvåke hvordan du samhandler med det tredjepartsinnholdet. Det kan være å spore hvordan du samhandler med innebygd innhold hvis du har en brukerkonto og er logget inn på den nettsiden.

  Hvem vi deler opplysningene dine med

  På alle nettstedene bruker vi informasjonskapsler (se forklaring lenger oppe). Hvis du fyller ut skjema på nettstedet blir dataene du fyller inn, sammen med tidspunkt og IP-adresse sendt til oss på epost.

  Hvor lenge vi lagrer opplysningene dine

  Hvis du har sendt oss opplysninger via et skjema lagrer vi opplysningene i maks 24 måneder for å kunne yte tjenester til deg.

  Hvilke rettigheter du har over opplysningene dine

  Du kan når som helst be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Kontakt oss hvis du vil at vi skal gjøre dette.

  Har du spørsmål om dette, eller om hvordan vi ellers behandler personopplysninger vi innhenter gjennom andre kanaler, så er du velkommen til å ta kontakt med oss.

  Blogg.

  Tilbake
  Neste