Alv Logo

Innleie av enkeltkonsulenter.

Vi har kompetanse innen prosjektledelse, data & analyse og teknisk informasjonssikkerhet. Helheten i dette gjør Alv-konsulenter attraktive for de fleste selskaper.

Det er to hovedgrunner til å vurdere innleie av enkeltkonsulenter:

1. Behov for rask økning av kapasitet

2. Behov for ekspertkompetanse

Alv tilbyr konsulenter i begge disse kategoriene.

De aller fleste Alv-konsulenter er leid inn i 100%-kontrakter med en litt lengre varighet når de er en del av utviklingsteam. Dette betyr at en konsulent er fullt fokusert og tilgjengelig for én kunde av gangen. Hvis en konsulent fra Alv blir syk, sykemeldt, eller av andre grunner ikke kan være tilgjengelig for kunden, påløper det heller ingen kostnader.

Vi tilbyr også konsulenter for kortere oppdrag, og i noen tilfeller fastpriskontrakter, der arbeidsoppgavene er mer avgrenset og spesifisert.

Avhengig av erfaringsnivå og varighet på oppdrag, koster en Alv-konsulent mellom 1 100 kr og 2 000 kr/t eks. mva. Prisen er avhengig av type kompetanse, hvor mange års erfaring konsulenten har, samt hvor lenge kunden ønsker å leie inn konsulenten. Du leier inn én, eller flere spesifikke konsulenter, og du får selvsagt anledning til å snakke med, eller intervjue konsulentene før du sier ja til dem.

Team til utvikling

Alv tilbyr ikke bare enkeltkonsulenter til kundene våre, så hvis du er mer på utkikk etter å starte opp et nytt prosjekt, trenger et helt team, eller kanskje du ønsker å se på mulighetene for å utnytte maskinlæring og kunstig intelligens i ditt selskap, så kan du kanskje være interessert i å lese mer om noen av tjenestene vi tilbyr på denne siden. www.alv.no/vi-tilbyr

Hvis du derimot ikke helt vet hva du trenger, eller om Alv faktisk kan hjelpe deg, anbefaler vi deg kontakte oss i chatten nederst på denne siden. Der svarer vi som regel veldig raskt.

Innleie av enkeltkonsulenter-tjenester

Konsulenter.

Blogg.

Tilbake
Hvorfor investere i fremtidens kontor?
Neste