Alv Logo

Data Scientist.

Er du en erfaren Data Scientist som kan bygge, teste og operasjonalisere maskinlæringsmodeller, og vil velge dine egne oppdrag?

Alv har som mål å bygge Norges mest attraktive konsulentselskap.

Vi skal være de mest attraktive selskapet for kundene, men enda viktigere, for våre medarbeidere. Og vi tror at engasjement er avgjørende for å få til dette. Derfor har vi stor frihet i Alv. Frihet til å velge oppdrag, frihet til å velge kurs og konferanser, frihet til å velge utstyr. Men mest av alt har du mulighet til å være med å påvirke det aller meste i selskapet. Vi tror dette bidrar til økt engasjement, noe som igjen hjelper både selskapet og den enkelte å utvikle seg raskere. Å være konsulent betyr mer enn bare timeføring.

Hva vil det si å være en Alv?

Som Data Scientist i Alv får du være med å bygge et fantastisk fagmiljø innen Data og Analyse. Vi har flere spennende kunder innen både Data Science og MLOps, men også data engineering og analyse. Du vil være med å bidra til at vi som fagmiljø er langt framme i bruken av ny teknologi og nye metoder, til det beste for kundene våre, for oss som selskap og, ikke minst, for din egen utvikling. Du får jobbe i et faglig fellesskap som bygger hverandre opp, både i det daglige og gjennom arrangement og samhandling. Selv om du er ute på oppdrag så har du hele Alvs kompetanse i ryggen.

Er du klar for:
  • En tillitsbasert hverdag der du selv bestemmer din egen utvikling, hvilket utstyr du vil ha og hvilke konferanser du vil dra på
  • Et bredt fagmiljø som aldri slutter å utfordre deg
  • Engasjerte kolleger som knytter bånd i og utenfor arbeidstid over alt fra fag til D&D, trening og musikk

Helhetskonsulenten

Vi trenger deg som har erfaring med implementering av maskinlæringsmodeller i prosjekter og kan bruke maskinlæringsbiblioteker som f.eks. Tensorflow, PyTorch, Sci-Kit Learn, Hugging Face, FastAI og SpaCy. Du kan programmering i SQL og Python og er kjent med CI/CD pipelines i forbindelse med maskinlæringsprosjekter (MLOps).

Det er også viktig for oss at du har har relevant utdanning fra høyskole eller universitet tilsvarende bachelor eller master og at du har gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, både muntlig og skriftlig.

Vi sier ofte at vi ser etter helhetskonsulenten. Med det mener vi at kompetanse og engasjement er mye viktigere enn rolle og stilling.

Helhetskonsulenten for oss har:

✔️solid faglig kompetanse

✔️gode medmenneskelige egenskaper

✔️et sterkt ønske om å utvikle seg videre

Vi vet hva du vil ha som senior.

Eller.. vi vet i hvertfall hva våre egne erfarne folk verdsetter.

Totalpakken fra Alv skal være god. Og vi jobber alltid sammen med våre ansatte for å sikre at den fortsatt er det. Det er en del av det å bygge selskap.

Når vi tok tempen på hva det er våre folk verdsetter mest trekker de frem ting som betalt kompetanseheving, faglig utvikling i arbeidstiden og medbestemmelse på selskapsdrift og oppdragsprosess. Hva er viktig for deg?

Så var det alt det andre…

I tillegg til dette så har vi selvfølgelig de samme godene som de fleste andre. Vi dekker mobil, forsikring, trening og mer. Vi har en god pensjon og full lønn i foreldrepermisjon. De kan du lese om i PersonAlvhåndboka vår.

Veien videre er enkel

Send oss CV så tar vi kontakt. Treffer din kompetanse våre behov så tar vi en prat for å bli bedre kjent med deg, og du får muligheten til å finne ut om Alv er et sted for deg. Vi gleder oss til å høre fra deg.

SØK SOM DATA SCIENTIST HER

Legg igjen navn og e-post så tar vi kontakt med deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!