Alv Logo

Datavarehus, dataanalyse og visualisering.

Dataanalyse handler om å hente data, forstå den opp mot domenet man jobber i, intergrere dataen (f.eks i et datavarehus), og til slutt visualisere dataen på en god og lettfattelig måte. Våre konsulenter har lang erfaring, spesielt innen Power BI.

  Datavarehus, dataanalyse og visualisering

  Lurer du på hvordan du kan forvandle rådata til meningsfylt informasjon? Konsulentene i Alv er spesialister på nettopp dette og står klare for å hjelpe deg.

  Dataplattform og analyse

  Data kan virke overveldende. Hos Alv har vi spesialister som kan hjelpe deg med å lagre, behandle, og trekke verdifulle innsikter fra dataen din. Vi bruker toppmoderne teknologier som datavarehus, datalakes og andre plattformer for å sørge for at dataen din blir behandlet på best mulig måte.

  Data mesh

  I en verden hvor data flommer over, sørger vi for struktur og orden. Data Mesh lar oss organisere data på en effektiv måte, slik at alle team og avdelinger kan ha tilgang til den informasjonen de trenger, når de trenger det.

  Knowledge graph

  Noen ganger trenger man en visuell fremstilling for å se hvordan ting henger sammen. Med knowledge graphs viser vi deg forbindelser og sammenhenger i dataen din, noe som gir enklere innsikt og forståelse. Vi benytter kjente teknologier som RDF og OWL for å bygge disse kunnskapskartene.

  Datavisualisering med Power BI

  Tall og statistikker er ofte lettere å forstå når de er presentert visuelt. Med verktøy som Power BI forvandler vi komplekse datasett til lettfattelige diagrammer og dashboards. Dette gjør det enklere for deg og teamet ditt å ta datadrevne beslutninger.

  Ønsker du å få mer ut av dataen din? Alv er her for å hjelpe. Med vår dybdekompetanse og erfarne team, vil vi lede deg gjennom hvert trinn, slik at du kan utnytte dataens fulle potensiale.

  Hvordan kan vi bistå deg?

  Send oss en uforpliktende forespørsel

  innleie av enkeltkonsulenter-tjenester

  Tenker du på å kjøre i gang med et prosjekt?

  Ta kontakt med oss for å se om vi har passende konsulenter tilgjengelig.

  Blogg.

  Tilbake
  Neste