Alv Logo

Oppstart og klargjøring av maskinlæring og AI.

De aller fleste selskaper er ikke klare for å implementere maskinlæring og AI i forretningsprosessene sine. Vi hjelper selskaper med å få oversikt over dataen dere har, samt klargjøre dere for operasjonalisering. ML Ops kalles det.

  Kom i gang med maskinlæring og AI

  Alv hjelper kunder med å komme i gang med maskinlæring og AI.

  De aller fleste selskaper har ikke et teknisk utgangspunkt for å implementere maskinlæring og AI i forretningsprosessene sine. Mange ledere med IT ansvar opplever likevel mye press fra sine ledere om å ta tak i området.

  Før de fleste selskaper kan dra nytte av maskinlæring og AI, må de få opp en infrastruktur som støtter driftssetting av løsningene, det man kaller Machine Learning Operations «ML Ops» løsninger.

  I tillegg har mange et behov for å få kontroll på forretningsdataen og informasjon de allerede har tilgjengelig, men ikke benytter seg av i dag. Som er mye mer grunnleggende, og et naturlig første steg for de fleste.

  Alv har god erfaring med å hjelpe kunder innenfor dette. Hvis du ønsker å bli klar for å ta i bruk maskinlæring og AI, eller du ønsker å finne ut av hvordan du kan dra nytte av forretningsdata på en bedre måte, tar vi gjerne en uformell prat.

  Har du spørsmål knyttet til dette?

  Vi svarer deg gjerne

  innleie av enkeltkonsulenter-tjenester

  Tenker du på å kjøre i gang med et prosjekt?

  Ta kontakt med oss for å se om vi har passende konsulenter tilgjengelig.

  Blogg.

  Tilbake
  Hvorfor investere i fremtidens kontor?
  Neste