Alv Logo

Å redde IT-prosjekter som ikke går veien.

Mange bedrifter sliter med IT prosjekter som ikke går veien, prosjekter man ikke skjønner hvorfor ikke går fremover, eller prosjekter som gir mye lavere verdi enn det man trodde og håpet. I Alv har vi mye erfaring med å gå inn og ta over prosjekter som har havnet i situasjonene beskrevet over, og få prosjektene tilbake på skinner.

  Har du et IT- eller utviklingsprosjekt som har kommet ut av kurs?

  Alv hjelper kunder med IT- og utviklingsprosjekter som er ute av kurs, og som trenger å komme seg tilbake i en retning som skaper verdi og løser utfordringene de er ment til å løse.

  Det er mange grunner til at IT- og utviklingsprosjekter feiler. Våre konsulenter har erfaring med å gå inn i prosjekter som har mistet kritisk personell av ulike grunner. Vi har systemarkitekter og utviklere som er gode til å sette seg inn i udokumenterte løsninger, og ta over drift og utvikling. Vi har prosjektledere som er gode til å komme inn i team, og få opp struktur og motivasjonen til teamet, som har hatt det vanskelig over lengre perioder.

  Når prosjekter ikke går veien, eller man føler man mister kontrollen hender det at beslutningene flyttes høyere opp i hierarkiet, og ledere langt unna teamet som jobber med løsningen begynner å ta alt fra overordnede til detaljerte beslutninger, og stille hardere krav til leveranser. Det er aldri så veldig lurt eller virkningsfullt å gå inn og overstyre IT prosjekter, særlig om man selv ikke har kompetanse på hvordan de burde drives mest mulig effektivt.

  I Alv har vi erfaring med å ta over prosjekter som ikke går veien, og få dem på riktig spor, samtidig som både teamet og interessenter blir godt involverte.

  Hvis du har utfordringer med et IT- eller utviklingsprosjekt, så tar vi gjerne en prat med deg, for å se om vi kan hjelpe dere på en god måte.

  Hvordan kan vi bistå deg?

  Vi tar gjerne en uforpliktende samtale

  innleie av enkeltkonsulenter-tjenester

  Tenker du på å kjøre i gang med et prosjekt?

  Ta kontakt med oss for å se om vi har passende konsulenter tilgjengelig.

  Blogg.

  Tilbake
  Hvorfor investere i fremtidens kontor?
  Neste