Alv Logo

Våre tjenester.

Alv kan utviklingsprosjekter. Vi leverer både store og mindre prosjekt og tar på oss kundehatten uansett størrelsen på din leveranse. Har du spørsmål til hva vi kan hjelpe deg med les mer om våre tjenester eller ta kontakt med oss i chatten. Vi hjelper deg raskt.

Vi gir deg oppmerksomheten du fortjener

Utviklingspartner for mellomstore selskaper.

For mellomstore bedrifter er det vanskelig å få ordentlig oppmerksomhet og god oppfølging av større konsulentselskaper, som er mer opptatt av selskapene som kan gi stor omsetning.

Trenger du en utviklingspartner, innenfor systemutvikling, prosjektledelse, data og analyse eller sikkerhet, så kan Alv være riktig for deg.

Du er viktig for oss, uansett om du har et begrenset behov for støtte. Vi vet hvor viktig kvalitet er, også når man bare trenger mindre prosjekter eller endringer.

Vi er et helt uavhengig selskap, og har ingen agenda om å pushe hyllevare fra noen spesifikk leverandør. Vi er derfor en god sparringspartner også når dere vurderer om dere skal gå for en leverandør, eller velge et system.

Vi kan teknisk rådgivning. Skal du kjøpe en ny løsning, men du vet ikke hva du burde spørre om og undersøke teknisk? Dette er ikke nødvendigvis en stor jobb, men det er en viktig jobb, for å sikre at systemene dine kan brukes utover bare funksjonalitet, men også med tanke på å snakke med andre systemer og nyttiggjøre seg av data i systemet.

Skal vi gå for hyllevare eller skal vi gå for noe eget? Trenger vi å utvikle noe selv? Her kan vi hjelpe deg.

Hva Alv tilbyr.

Vi har en bred erfaring og kompetanse i Alv, og som din utviklingspartner kan vi hjelpe deg å løse flere problemstillinger du møter på i et digitaliseringsløp. Nedenfor er noen av våre ekspertise-områder.

Hvordan leie inn konsulenter?.

Alv er her for å hjelpe både nye og eksisterende kunder. Vi tilbyr både hele team og enkeltkonsulenter. Hvordan går man frem for å leie inn en konsulent?

En av de store fordelene med å leie inn en konsulent, er at du i mange tilfeller kan styrke teamet ditt tilnærmet umiddelbart. Alv-konsulenter kan ofte være på plass kun få dager etter at du tar kontakt med oss. På den måten slipper du å miste hastighet, selv om du skulle mangle kapasitet, ekspertise, eller begge deler.

Enten du vet hva du har behov for, eller er mer usikker, må du gjerne sende oss en mail til hei@alv.no, ringe oss på 91 92 92 18, eller kontakte oss i chatten nederst i høyre hjørne. Vi vil i alle tilfeller komme raskt tilbake til deg.

Innleie av enkeltkonsulenter.

Systemutvikling er kjernen av Alv. I tillegg har vi kompetanse innen prosjektledelse, data & analyse og teknisk informasjonssikkerhet. Helheten i dette gjør Alv-konsulenter attraktive for de fleste selskaper. Når man leier inn en Alv, får man kompetansen til hele selskapet med som en bonus. Vi hjelper nemlig hverandre, alltid!