Alv Logo
Del

Alv er ikke for alle

Alv skal være et sted hvor konsulenter kan utvikles raskere enn andre steder. Vi mener dette er avgjørende for å holde oss ledende i markedet, ikke bare i dag, men også inn i fremtiden.

For å oppnå dette ansetter vi konsulenter som ønsker å bli bedre, utvikle seg og flytte grensene sine. Konsulenter som brenner for å gjøre en forskjell, og som er glade i jobben sin.

Alv er nemlig ikke for alle, men hvis du blir motivert av disse 10 punktene vi ser etter i Alv, er du kanskje riktig person for oss.

I så fall tar vi gjerne en prat med deg.

Se jobbannonsen her: https://www.linkedin.com/jobs/search/?currentJobId=1953561065&keywords=systemutvikler

1. Du er opptatt av din egen utvikling og karriere

Hvis du virkelig brenner for systemutvikling, vet du godt at utviklingen skjer i et voldsomt tempo.

Hvis du ønsker å være i forkant av utviklingen, holder det ikke å bare sitte å jobbe med de samme teknologiene hver dag. Du må holde deg oppdatert på det nye som skjer.

Det meste av kompetansehevingen skjer på kveldstid, men samtidig er det noe du kompenseres for.

I Alv er det nettopp denne utviklingen vi har lagt til rette for på flere måter.

Primært har vi AlvFredag annenhver fredag etter lunsj. Her møtes hele selskapet til felles faglig utvikling.

Vi utvikler også internt vårt eget timeføringssystem, AlvTime. AlvTime er en lekeplass for ny teknologi, der vi samtidig skaper et produkt som blir en av bærebjelkene i Alv. Dette gjør at vi knytter den faglige utviklingen internt opp mot et faktisk prosjekt som gir verdi for Alv. Det meste av kompetansehevingen skjer på kveldstid, men samtidig er det noe du kompenseres for. Mer om det i punkt 6.

2. Du syns det er viktig å gi høy verdi hver eneste dag

I Alv lever vi for (og av) kundene våre. Det er gjennom å skape verdi for dem at Alv tjener penger og vinner nye prosjekter. Det er viktig for oss at alle i Alv forstår dette.

Det er høres kanskje banalt ut, men vi vet at det er de grunnleggende tingene som betyr noe

Vi forventer at alle konsulenter i Alv er opptatt av å gjøre jobben sin ordentlig, hver eneste dag. At de stiller godt forberedt til møter, leverer i tide, og kommuniserer fremdrift og utfordringer. Vi forventer også at våre konsulenter hele tiden jobber med å forbedre seg på disse tingene. Blir bedre på å estimere hvor lang tid ting tar, legger ekstra tid i forberedelser, slik at møtene kan bli mer effektive, og utfordrer på prosesser.

Det er høres kanskje banalt ut, men vi vet at det er de grunnleggende tingene som betyr noe, og at disse tingene lett kan nedprioriteres i en hektisk hverdag. Det er derfor vi bygger en kultur der vi pusher hverandre til å bli litt bedre hver dag. Også på de grunnleggende tingene.

Vi forventer også at konsulenter i Alv greier å ta på seg «kundehatten» når de er ute hos kundene våre. Det betyr at de skal greier å se og foreslå det beste for kundene våre, og at kunden skal ha tillit til at våre konsulenter tenker deres beste. I tillegg skal Alv-konsulentene greie å se et større bilde, og hjelpe til og komme med forslag, selv om det er litt utenfor det definerte ansvaret de egentlig har hos kunden.

Det er summen av dette som legger grunnlaget for å skape ekstra verdi for kundene våre.

3. Du vil ha det morsomt på veien

Du bruker godt over halvparten av din våkne tid i ukedagene på jobb. Derfor er det viktig å ha det morsomt mens man jobber. Vi er sikre på at glade og fornøyde konsulenter leverer best. Derfor er vi opptatt av å skape god stemning der vi er, både ute hos kundene våre og internt.

AlvFredag avsluttes selvsagt med en fredagspils. Flere ganger årlig har vi turer til både inn- og utland, og gjennom året gjennomfører vi ParALVympics, vår egen månedlige internkonkurranse. Her konkurrerer vi i alt fra matlaging og lyntaler, til gokart, antall treningsminutter og quiz.

En konsulent som liker å ha det morsomt på veien, tar initiativ til en morsom prat ved kaffemaskinen, en spontan felles-treningsøkt eller bare en chat ved «kaffemaskinen» på Slack.

4. Du ønsker å bli verdsatt for suksessen du er med på å skape

Alv er heleid av de som jobber i selskapet. Alle som begynner i Alv får tilbud om å kjøpe seg inn i selskapet ved oppstart. I tillegg deles 25% av det årlige overskuddet ut helt flatt fordelt til alle ansatte, uavhengig av om du velger å kjøpe deg inn i selskapet eller ikke.

5. Du vil ha muligheten til å gjennomføre det du brenner for

I Alv finnes det ingen ledergruppe. I stedet gjennomføres det et ukentlig møte, AlvOps, hvor de som ønsker kan delta. Her diskuteres og besluttes både operative og strategiske saker.

Dette betyr ikke at selskapet er et rent flertallsdemokrati, det har vi ikke tro på at er effektivt. AlvOps er imidlertid etablert for at de som ønsker å bidra og påvirke, skal ha muligheten til det, uavhengig av senioritet, rolle og ansvarsområde.

6. Du er opptatt av å bli kompensert for innsatsen du legger ned

Lønnsmodellen i Alv er fastlønn med overtidskompensasjon, i tillegg til den allerede nevnte overskuddsdelingen.

I Alv får du imidlertid overtidskompensasjon for ALLE timer du jobber, ikke bare de du fakturerer. Det betyr at du også vil få kompensasjon for tiden du bruker på for eksempel kompetanseheving, tilbudsarbeid eller annet internarbeid.

Du får ikke like mye kompensasjon for alt, men du får noe kompensasjon uansett.

Gjennom utviklingen av vårt eget timeføringssystem, AlvTime, har vi utarbeidet en veldig spennende modell, som få eller ingen andre har. Modellen oppfordrer til engasjement og utvikling. Mer om det i neste punkt.

7. Du ønsker at jobben skal være noe mer enn bare 8 til 16.

Hverdagen til de fleste i Alv er å bidra til verdiskapingen ute hos kundene våre. Hvis du ønsker å få utnytte det Alv har å tilby ekstra, må du dermed forvente å investere noe ekstra tid på jobb, utover normal arbeidstid.

Vi er nemlig sikre på at det er gjennom å sosialisere, samarbeide og utfordre hverandre, at vi utvikler oss raskest.

Det er nemlig primært alt ekstra, som gjør Alv til noe mer, til noe spesielt.

I desember flytter vi inn i helt nye lokaler på Youngstorget og det er ikke tilfeldig at vi innreder hele kontoret som et hjem. Dette skal være et sted konsulentene i Alv skal ønske å komme inn til. Vi er nemlig sikre på at det er gjennom å sosialisere, samarbeide og utfordre hverandre, at vi utvikler oss raskest. Hvis vi skal oppnå det, må vi møtes.

8. Du liker å jobbe

Noen jobber for å kunne leve, mens andre lever for å kunne jobbe.

Hvis du kun ser på jobb som et nødvendig onde for å tjene penger, er ikke Alv arbeidsplassen for deg. Vi vi ønsker engasjerte medarbeidere som blir motivert av å skape verdi for kundene våre og av å utvikle seg selv hver eneste dag.

9. Du ønsker å bli utfordret og fulgt opp

I Alv blir du del av et fellesskap. Vi mener det er en forutsetning for å utvikle deg raskt nok i dagens marked. Som alle vet, kan det være tungt å komme seg på trening alene. Hvis du derimot har andre som drar deg med, blir det fort mye enklere. Sånn er det med faglig utvikling også.

I Alv trenger du heller ikke å bekymre deg for å finne dine egne oppdrag. Vi har et eget apparat som sørger for dette for deg. Vi har en grunnfilosofi om at vi ønsker å ha få men gode kunder i Alv. Gjennom dette blir du ikke bare fulgt opp inne på kontoret, men forhåpentligvis også ute i prosjekt, hver eneste dag.

10. Du vil være med å bygge Norges mest attraktive konsulentselskap – Alv

Alv er bare litt over et år gammelt. I løpet av denne tiden har vi hatt en fantastisk vekst og utvikling. Likevel er vi bare i startgropa. De kommende årene skal vi akselerere videre, og gjennom dette stadfeste vår posisjon som Norges mest attraktive konsulentselskap, for både kunder og konsulenter.

Hvis du synes dette høres spennende ut, og at disse ti punktene traff deg, håper jeg du tar kontakt med oss.

Både Marianne og jeg tar gjerne en virtuell kaffeprat for å høre om vi kan være en match. Klikk her for å ta kontakt!

Søk direkte her: https://www.linkedin.com/jobs/search/?currentJobId=1953561065&keywords=systemutvikler

Del
Les også
Les mer

Hvorfor investere i fremtidens kontor?

Denne uka signerte vi kontrakt på nye kontorer. I disse tider, hvor mange vurderer å flytte til mindre kontorer og heller prioritere hjemmekontor, gjør Alv sin klart største investering noensinne, ved...

Hvorfor investere i fremtidens kontor?

Start et selskap
Ledelse
Marcus Sahlin Pettersen - 1/1/1970
Les mer

2023 – året for utvikling, enten man ville eller ikke

Vi ender året totalt sett med overskudd. Det er jeg veldig stolt over, fordi dette har vært et tøft år. Heldigvis ligger det mye positivt i utfordringer. Det tvinger oss...

2023 – året for utvikling, enten man ville eller ikke

Start et selskap
Marcus Sahlin Pettersen - 12/21/2023
Les mer

Jobber dere egentlig, eller er det bare fest og moro?

En av våre grunnleggende målsettinger som selskap, er at vi skal gjøre og tilby ting til våre medarbeidere, som de ikke ville fått tilbud om eller mulighet til, hvis de ikke jobbet i selskapet.

Jobber dere egentlig, eller er det bare fest og moro?

Start et selskap
Marcus Sahlin Pettersen - 9/26/2022