Alv Logo

Webutvikler.

I Alv har vi flere eksperter på webteknologier som JavaScript, HTML5, CSS3, Angular, React, Vue, Node og mange mange flere.

  Webutviklerkonsulent i Alv

  Hva er en webapp

  Akkurat som en mobilapp eksisterer på en mobil enhet, er en webapp et dataprogram som utfører en bestemt funksjon i en nettleser. Applikasjonen kan være så enkel som et oppslagstavle eller et kontaktskjema på et nettsted, eller det kan være så komplisert som ett grensesnitt for håndtering av kundeservice.

  En webapp akselererer utvikling ved å fjerne behovet for å utvikle for flere platformer. Alle enheter med tilgang til internett bruke applikasjonen. Webapper bruker ofte en kombinasjon av server teknologier (ASP.NET, Java, Docker, Azure) og kode for browseren (HTML5, Javascript,, CSS3 etc.). Koden i nettleseren tar for seg presentasjonen av informasjonen, mens koden på serversiden håndterer virksomhets logikk samt lagre og hente informasjonen fra databasen.

  Brukervennlighet

  Et brukervennlig design vil øke trafikken din på en side for sluttbrukere. Og for en webapp som er laget for internt bruk vil riktig design øke adopsjonsrate, senke opplæringskostnader og raskere sikre avkastning på investeringen.

  Fordeler med en Webapp

  • Du kan publisere oppdateringer når du vil. Brukerne er automatisk på den siste versjonen.
  • En webapp er tilgjengelig for brukere via stasjonære datamaskiner, nettbrett, telefoner, klokker og IoT-enheter.
  • Brukere trenger ikke å installere eller laste ned noe lokalt på maskinen sin. Brukere tiltrekkes mer av applikasjoner som ikke krever nedlasting. En sidefordel er at det ikke er behov for å installere noe under utvikling, inkludert QA og sikkerhetstestaktiviteter.
  • Du kan overvåke kontoaktivitet, bruk og ytelse slik at du kan gjøre forbedringer og legge til ressurser etter behov.
  • Desktop-applikasjoner må fungere på alle de nyeste versjonene av MAC OS X, Windows og Linux. Dette krever mer utviklingstid og flere programmerere for å fullføre arbeidet.
  • Hva er en web utvikler konsulent

  En webutvikler eller programmerer er noen som tar et webdesign, som er opprettet av enten en klient eller et designteam og gjør det til et nettside. I Alv har vi flere eksperter på webteknologier som JavaScript, HTML5, CSS3, Angular, React, Vue, Node og mange mange flere.

  Tjenester innenfor
  informasjonssikkerhet

  Tenker du på å kjøre i gang med et prosjekt?

  Ta kontakt med oss for å se om vi har passende konsulenter tilgjengelig.

  Blogg.

  Tilbake
  Neste