Alv Logo

Agile og DevOps .

DevOps er en filosofi som guider programvareutvikling. En filosofi som prioriterer folk over prosesser over verktøy.

  Agile & DevOps konsulent i Alv

  DevOps er en filosofi som guider programvareutvikling. En filosofi som prioriterer folk over prosesser over verktøy. DevOps bygger en kultur basert på tillit, samarbeid og kontinuerlig forbedring

  DevOps bygger på smidige prinsipper

  I arbeidet med smidige-prinsipper er ingeniører i stand til å tilpasse seg de stadig skiftende behovene til virksomheten eller markedet, og den skiftende teknologien og verktøyene.

  Selv om smidige revolusjonerer programvareutviklingen på mange måter, klarer den ikke å løse konflikten mellom utviklere og drift. Siloer utvikler seg fortsatt rundt tekniske ferdighetssett. Det er her DevOps bygger videre på de smidige prinsippene og akselerer utvikling ved å fokusere på menneskene.

  Effekten av DevOps på virksomheten

  Flere og flere bedrifter vurderer å implementere endringer som prioriterer utviklings- og driftssamarbeid for å utnytte smarte forretningsstrategier. Faktisk blir DevOps raskt et av de må ha verktøy for oppstartsbedrifter. Men før de gjennomgår store endringer for å implementere DevOps-strategier, vil bedriftseiere være sikre på at det er verdt risikoen og innsatsen. Det er utallige fordeler med å implementere nye DevOps-taktikker i organisasjonen din.

  Raskere leveranser

  Å levere programvare raskt, pålitelig og trygt er kjernen i teknologitransformasjon og organisasjonsytelse. [Accelerate State of DevOps 2019](https://services.google.com/fh/files/misc/state-of-devops-2019.pdf) Raporterer at økt hastighet, stabilitet og tilgjengelighet bidrar til organisasjonsytelse (inkludert lønnsomhet, produktivitet og kundetilfredshet).

  DevOps fordeler virksomheten ved å gjøre raskere distribusjon mulig. Dette er fordi DevOps-distribusjon vil gjøre forretningsdriften mer effektiv. Organisasjonen vil kunne levere resultater raskere, fordi hele prosessen med utvikling og distribusjon vil ta mye kortere tid for ansatte å fullføre.

  Mere tid til innovasjon

  Etter implementering av DevOps vil virksomheten effektivisere prosesser og forbedre effektiviteten. Dette gir mye mer tid til utvikling av nye ideer. Jo mer tid virksomheten din har til å innovere og forbedre seg, jo mer vil virksomheten din vokse og lykkes. De beste selskapene i verden tildeler tid til sine mennesker til å innovere, lage nye produkter eller prøve forskjellige måter å oppnå bedre resultater på.

  Raskere problemløsning

  Implementering av DevOps-prosesser gjør det mulig for bedrifter å løse problemer raskere. Prosessproblemer kan koste virksomheten din mye penger. Når du klarer å løse problemer raskere, kan du begrense forretningstap for å komme tilbake på sporet tidligere. Hvis du vil forbedre problemløsningsmulighetene i organisasjonen din, er dette en av forretningsfordelene for DevOps som ikke kan glemmes.

  Våre DevOps konsulenter er eksperter på implementasjonen av prinsippene

  I arbeidet med å automatisere og dermed akselerer utviklings løpet implenterer våre konsulenter følgende etter behove og modenhet:

  • Støtte og automatisering av utviklings oppgaver
  • VersionControl og onboarding
  • Automatisert Testing
  • Kontinuerlig integrasjon. Automatisk bygging og kvalitetssjekk av kode
  • Automatisk distribusjon
  • Kontinuerlig distribusjon
  • Monitorering og analysering
  • Automatisert infrastruktur som kode


  Tjenester innenfor
  informasjonssikkerhet

  Tenker du på å kjøre i gang med et prosjekt?

  Ta kontakt med oss for å se om vi har passende konsulenter tilgjengelig.

  Blogg.

  Tilbake
  Neste