>

Vil du være med?

Alv er på utkikk etter de beste i markedet. Vi trenger både systemutviklere, data scientists, testledere, tekniske testere og prosjektledere.

 

 Er Alv og du en match?

Vi er interessert i deg som kan utvikling, test eller prosjektledelse, eventuelt litt av hvert innen systemutviklingsdomenet!

Vi ønsker å ha med oss deg fordi du er superdyktig på det du gjør, samtidig som du er sulten på å lære av dine kollegaer, også med de som jobber innen andre fagområder enn deg selv.

 

Du har ambisjoner på vegne av både deg selv, dine kollegaer og kunder og du er også en lagbygger.

 

 

Hva tenker vi om våre konsulenter

Alv AS er et nystartet konsulentselskap, der målet er å lage mer enn en arbeidsplass for de dyktigste konsulentene.

 

Vi er et sted der man kan være med venner, ha sosial omgang og omgås folk med like mye engasjement og dedikert fagkompetanse som seg selv.

For vi tror at folk som kjenner hverandre godt, har det morsommere på jobb, lærer mer av hverandre og utfordrer hverandre på en måte som hele tiden gjør oss bedre.

 

Samtidig ønsker vi å ha rause ordninger for våre ansatte, der alle skal få muligheten til å kjøpe seg inn i selskapet og være med på reisen.  Vi ydmyke for at vi har din kompetanse til låns, og ønsker å gjøre alt vi kan for at du skal både forvalte denne og ta godt vare på den mens du er hos oss!

 

Send oss gjerne en mail med søknad og CV til hei@alv.no